Идва един момент във всеки живот,
В който се спираш и питаш “какво”.
Какво ще направиш оттук натам,
дали ще си ти и дали ще си сам.
Момент на пресметка и личен анализ
за това, което е било, е и ще бъде.
Дали си щастлив от всичко това
и дали над всичко пак ще пребъдеш.
Това е моментът, в който си мислим,
че сме незначими и дребни лица,
но все пак не трябва да забравяме,
че кой, ако не НИЕ - тук и сега!
© Диляна Все права защищены