Mar 26, 2010, 12:05 PM  

Момент от живота 

  Poetry
753 0 1

Идва един момент във всеки живот,

В който се спираш и питаш “какво”.

Какво ще направиш оттук натам,

дали ще си ти и дали ще си сам.

 

Момент на пресметка и личен анализ

за това, което е било, е и ще бъде.

Дали си щастлив от всичко това

и дали над всичко пак ще пребъдеш.

 

Това е моментът, в който си мислим,

че сме незначими и дребни лица,

но все пак не трябва да забравяме,

че кой, ако не НИЕ - тук и сега!

 

 

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??