22 нояб. 2020 г., 20:14

Момиче 3 

  Поэзия » Любовная
218 0 0

Момиче, теб обичам,

ти си слънчево сияние.

Благослов за теб изричам,

но чуй моето ридание.

 

Нежността е като птиче -

крехка и ранима,

зова ми чуй, момиче,

ела при мен, любима.

 

Да те видя поне за минута,

да изчезне тоя мрак,

че душа без теб се лута,

напразно ли чакам твоя знак...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??