Nov 22, 2020, 8:14 PM

Момиче 3 

  Poetry » Love
219 0 0

Момиче, теб обичам,

ти си слънчево сияние.

Благослов за теб изричам,

но чуй моето ридание.

 

Нежността е като птиче -

крехка и ранима,

зова ми чуй, момиче,

ела при мен, любима.

 

Да те видя поне за минута,

да изчезне тоя мрак,

че душа без теб се лута,

напразно ли чакам твоя знак...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??