8 февр. 2009 г., 18:52

Момиче 

  Поэзия » Другая
527 0 1
 

      Момиче

 

Минава в тихата уличка,

в тих вечерен час.

Момиче

с усмивка на устните

и магия във синия взор.

Момиче

с нацупени устни

и бяло развяна пола...

Дяволито отминали

стъпки -

малка отшумяла мечта...

Бегла среща,

малко разминаване

- до следваща уличка,

  до тихия час...

 

07.10.84

© Валери Качов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??