30 июн. 2016 г., 13:31

Момиче 

  Поэзия » Любовная
318 0 2

В пек усещам спасителен хлад

не от климатик или ветрило,

че в най-тежки часове от моя ад

утеха си за мен, момиче мило.

От рая сякаш дойде ти

и мисълта за тебе ме крепи.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??