Jun 30, 2016, 1:31 PM

Момиче 

  Poetry » Love
320 0 2

В пек усещам спасителен хлад

не от климатик или ветрило,

че в най-тежки часове от моя ад

утеха си за мен, момиче мило.

От рая сякаш дойде ти

и мисълта за тебе ме крепи.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??