30.06.2016 г., 13:31 ч.

Момиче 

  Поезия » Любовна
319 0 2

В пек усещам спасителен хлад

не от климатик или ветрило,

че в най-тежки часове от моя ад

утеха си за мен, момиче мило.

От рая сякаш дойде ти

и мисълта за тебе ме крепи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??