Аз съм момичето с цветната рокля
и с гуменките на розови целувки!
Аз съм момичето, което копнее
за лятна любов и мирис на море.
Искам балони и вятър в косите,
смях...прегръдки...красота!
Момичето с гуменки на розови целувки
мечтае за любов,
а къде ли е тя?
© Bez ime Все права защищены