2 июн. 2009 г., 21:44

Момичето с изгубеното цвете 

  Поэзия
458 0 2

Момичето с изгубеното цвете

е някъде в дъжда.

Нейната кристална плът

осветява разкаляния път.

Прекършва вятърът косите

с цвят на огнени искри.

Тя е велико божество

и малко ранено, безсилно същество.

Рамка на разкъсана снимка.

Глас на неакордирано пиано.

Изгарящ страстен стих

и разтапящ се спомен за зов

на думи, прошепнати с болка и любов.

© Изгубена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??