Момичето с изгубеното цвете
е някъде в дъжда.
Нейната кристална плът
осветява разкаляния път.
Прекършва вятърът косите
с цвят на огнени искри.
Тя е велико божество
и малко ранено, безсилно същество.
Рамка на разкъсана снимка.
Глас на неакордирано пиано.
Изгарящ страстен стих
и разтапящ се спомен за зов
на думи, прошепнати с болка и любов.
© Изгубена All rights reserved.