29 мар. 2018 г., 10:44

Монахиня 

  Поэзия » Другая
1064 0 0

Бяла жена в черно облечена,

тихо във храма се моли.

Бяла жена - на Бога обречена,

минала през труд и неволи.

Потърсила Бога - той я избрал

за негова сянка във храма

и с вяра и обич я надарил,

щом пристъпиа прага.

Шепнешком молитва отправя,

към нашият Бог,  към бащата,

за спасение на човешкия род,

за благодат над земята.

 

 

© Стефка Брайнова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??