17 дек. 2008 г., 20:13

Монолог на любовта (по Ошо) 

  Поэзия » Любовная
2297 0 24

Остави ме да се случа -

тъй, както бях замислена в началото -

естествена, внезапна, неповторима!

Остави ме да се случа -

в непристъпното ти его

безпаметна и своенравна, истинска...

Не ме търси, не наранявай,

с прищявките на твоето ухажване!

Вярата ти ми е нужна, за да оцелея!

Остави ме да се случа!

Ще успея!

© Стойна Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??