6 апр. 2023 г., 17:30

Море 

  Поэзия » Любовная
411 1 0

Вълните нашепват твоето име,

спомени връхлитат ела и събуди ме,

с целувка и прегръдка удави ме.

 

Пясъкът ме гали и напомня ми за теб,

водата нежно отразява твоя силует,

сърцето ми стопяваш, както слънцето стопява лед.

© Iliyana Nikolova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??