6 abr 2023, 17:30

Море 

  Poesía » De amor
424 1 0

Вълните нашепват твоето име,

спомени връхлитат ела и събуди ме,

с целувка и прегръдка удави ме.

 

Пясъкът ме гали и напомня ми за теб,

водата нежно отразява твоя силует,

сърцето ми стопяваш, както слънцето стопява лед.

© Iliyana Nikolova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??