Apr 6, 2023, 5:30 PM

Море 

  Poetry » Love
402 1 0

Вълните нашепват твоето име,

спомени връхлитат ела и събуди ме,

с целувка и прегръдка удави ме.

 

Пясъкът ме гали и напомня ми за теб,

водата нежно отразява твоя силует,

сърцето ми стопяваш, както слънцето стопява лед.

© Iliyana Nikolova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??