Прости ми, че понякога жестока съм със теб,
това е, защото съм като морето,
което взима своите жертви,
напук, че е толкова прекрасно.
То е солено и загадъчно,
бунтуващо се, спокойно,
а трябва да си смел, за да го покориш.
Рискувай, рискувай и то ще ти покаже
тайни, неразкрити за мнозина...
Морето е самотник, намерил
мястото си на Земята,
поемайки тъгата на света...
Понякога несправедлива съм с теб,
защото съм като морето...
© Петрова Все права защищены