Sep 23, 2008, 11:16 AM

Море 

  Poetry » Love
599 0 1

Прости ми, че понякога жестока съм със теб, 

това е, защото съм като морето,

което взима своите жертви,

напук, че е толкова прекрасно.

То е солено и загадъчно,

бунтуващо се, спокойно,

а трябва да си смел, за да го покориш.

Рискувай, рискувай и то ще ти покаже

тайни, неразкрити за мнозина...

Морето е самотник, намерил

мястото си на Земята,

поемайки тъгата на света...

Понякога несправедлива съм с теб,

защото съм като морето...

© Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??