5 дек. 2020 г., 17:10  

Море Дафе 

  Поэзия » Другая
248 1 5

Море, Дафе, море, Дафе,

тъй си убава, добра!

Бело лице, кръшна снага

и усмивка на уста.

 

Море, Дафе, море, Дафе

тъй си мила, тъй добра!

Сутрин рано ме изпращаш,

вечер миеш ми крака!

 

Ех, Дафинке, море Дафе,

Бог да вземе ме сега!

Море, Дафе, море, Дафе,

мен е Йонка на душа!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??