Dec 5, 2020, 5:10 PM  

Море Дафе 

  Poetry » Other
249 1 5

Море, Дафе, море, Дафе,

тъй си убава, добра!

Бело лице, кръшна снага

и усмивка на уста.

 

Море, Дафе, море, Дафе

тъй си мила, тъй добра!

Сутрин рано ме изпращаш,

вечер миеш ми крака!

 

Ех, Дафинке, море Дафе,

Бог да вземе ме сега!

Море, Дафе, море, Дафе,

мен е Йонка на душа!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??