8 авг. 2012 г., 15:57

Море, пясък, вълни... 

  Поэзия » Любовная
609 0 1

Море, пясък, вълни...

 

 

Море, пясък, вълни - мечти;

Вечер, звезди, път - без следи;

Лице, щастие, тъга - сълзи;

Сърце, тупти, рана - боли;

Стъпки, тишина, врата - празнота;

Стая, прозорец, легло - самота;

Живот, любов, следи - завинаги!

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??