Aug 8, 2012, 3:57 PM

Море, пясък, вълни... 

  Poetry » Love
620 0 1

Море, пясък, вълни...

 

 

Море, пясък, вълни - мечти;

Вечер, звезди, път - без следи;

Лице, щастие, тъга - сълзи;

Сърце, тупти, рана - боли;

Стъпки, тишина, врата - празнота;

Стая, прозорец, легло - самота;

Живот, любов, следи - завинаги!

© Мирослава Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??