29 июн. 2009 г., 01:01

Морнинг муд 

  Поэзия » Другая
664 0 12

хубаво е че нямам сини очи чарли

бих могла да ти разбия сърцето

представите за света

кафето сутрин

трудните ритми влизат

в юни с дъжд

в който четеш сълзите си

празните листове

града оставащ светлините си след теб

хей

и няколко малки

докато заспиваш в ръцете ми

прошепни две три вълшебни думи

-малка моя-

сънувай очите ми

и гората в която се губиш

дъждът през юни е само разминаване

в петък

когато изстиват зениците на земята

забравила часовника си

на нечий скрин

след това тишината ляга по гърба ти

и боли

хубаво е че нямам сини очи чарли

а само истории за случване

свят

сутрин и кафе

всъщност искаш ли захар?

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??