16 мая 2018 г., 22:19

Морска звезда 

  Поэзия » Любовная
662 1 1

любовта ми към теб е

загниваща морска звезда

била отдавна красива

а в симетрия на дъното

безжизнено вече се свива

и няма пет живота

колкото ръце

протегнати към теб

за да разбере

че по-дълбоко вече

няма накъде

 

 

© Бри Анна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??