May 16, 2018, 10:19 PM

Морска звезда 

  Poetry » Love
668 1 1

любовта ми към теб е

загниваща морска звезда

била отдавна красива

а в симетрия на дъното

безжизнено вече се свива

и няма пет живота

колкото ръце

протегнати към теб

за да разбере

че по-дълбоко вече

няма накъде

 

 

© Бри Анна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??