24 мая 2016 г., 09:51

Mорски битки 

  Поэзия » Любовная
295 0 4

Ако си тръгнеш по водата

и ме оставиш на брега

ще надраскам самотата

с мъртва мида във ръка.

Ако направиш за нас лодка

ще повярвам в остров - само наш

и че това море е плитко...

 

А всъщност си е абордаж...

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??