Ако си тръгнеш по водата
и ме оставиш на брега
ще надраскам самотата
с мъртва мида във ръка.
Ако направиш за нас лодка
ще повярвам в остров - само наш
и че това море е плитко...
А всъщност си е абордаж...
© Радка Миндова Всички права запазени