May 24, 2016, 9:51 AM

Mорски битки 

  Poetry » Love
294 0 4

Ако си тръгнеш по водата

и ме оставиш на брега

ще надраскам самотата

с мъртва мида във ръка.

Ако направиш за нас лодка

ще повярвам в остров - само наш

и че това море е плитко...

 

А всъщност си е абордаж...

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??