13 сент. 2008 г., 22:22

Морски изгрев 

  Поэзия » Пейзажная
1413 0 4
 

Нежен ураган от мед и огън,

целувка между Слънце и Луна,

разпъната на кръст от самота,

за миг възкръсва - цвете на страстта.

Палмите политат като птици

от пяната на морската вода.

Небето спи с отворени зеници,

влюбено във танца  на мига.


© Илияна Каракочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??