Нежен ураган от мед и огън,
целувка между Слънце и Луна,
разпъната на кръст от самота,
за миг възкръсва - цвете на страстта.
Палмите политат като птици
от пяната на морската вода.
Небето спи с отворени зеници,
влюбено във танца на мига.
© Илияна Каракочева Всички права запазени
Поздрави и от мен!