Sep 13, 2008, 10:22 PM

Морски изгрев 

  Poetry » Landscape
1416 0 4
 

Нежен ураган от мед и огън,

целувка между Слънце и Луна,

разпъната на кръст от самота,

за миг възкръсва - цвете на страстта.

Палмите политат като птици

от пяната на морската вода.

Небето спи с отворени зеници,

влюбено във танца  на мига.


© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??