5 июл. 2009 г., 12:38

Морско 

  Поэзия » Пейзажная
742 0 15

Кротко полягат вълните,

тихо заспиват в морето.

Вятър приспивно им пее.

Чайки кръжат и разнасят

нежната люлчина песен.

Вечер в морето полегна

и чуваш как вятърът леко

и тихо в небето отлита.

Чайките вече спят по скалите,

скръстили в нежност крила.

Меката светлина на луната

се стели като дим над огнище.

Нощта вече встъпи в правата си

 

         ... без тебе.

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??