17 авг. 2014 г., 19:56  

Морско ми е 

  Поэзия » Пейзажная
463 0 3

Морско ми е!

Морето в мен до болка

разбива своите вълни

и леко ме понася

в свойта лодка,

нашепва ми: "Не се вини!

Обичаш ме - това ми стига!

Обичай ме!

Ела ме прегърни!

Любовта до всеки бряг пристига

като песен

в дълбоките води!

 

Д.Т.

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??