Морско ми е!
Морето в мен до болка
разбива своите вълни
и леко ме понася
в свойта лодка,
нашепва ми: "Не се вини!
Обичаш ме - това ми стига!
Обичай ме!
Ела ме прегърни!
Любовта до всеки бряг пристига
като песен
в дълбоките води!
Д.Т.
© Даниела Тодорова Всички права запазени