Aug 17, 2014, 7:56 PM  

Морско ми е 

  Poetry » Landscape
464 0 3

Морско ми е!

Морето в мен до болка

разбива своите вълни

и леко ме понася

в свойта лодка,

нашепва ми: "Не се вини!

Обичаш ме - това ми стига!

Обичай ме!

Ела ме прегърни!

Любовта до всеки бряг пристига

като песен

в дълбоките води!

 

Д.Т.

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??