19 июл. 2023 г., 22:09

Морско утро 

  Поэзия
155 0 4

Морско утро, замечтано

чака ме да се събудя,

нищо, че е много рано,

ставам, не море, а чудо,

 

взорът ми го съзерцава,

всяка капка я оглеждам

и вълните как раздава

като пръски от надежда.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??