19.07.2023 г., 22:09 ч.

Морско утро 

  Поезия
162 0 4

Морско утро, замечтано

чака ме да се събудя,

нищо, че е много рано,

ставам, не море, а чудо,

 

взорът ми го съзерцава,

всяка капка я оглеждам

и вълните как раздава

като пръски от надежда.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??