10 дек. 2007 г., 14:24

Моя любов 

  Поэзия » Любовная
930 0 2

Изпивам те,

изсмуквам всяка мисъл,

всеки стон,

всеки порив.

Изпивам твоята любов.

И после давам ти,

Не спирам да те милвам.

Ти - моята страст,

моя вик,

моята обич.

Искаш ме непрестанно,

ненаситно,

обичащо.

Докосваш ме нежно с любов

и дори наранен да си,

тръгваш по моите стъпки напред.

Очите ти крещят за нежност,

за моята обич...

Ах, моя любов...

© Кристина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??