Изпивам те,
изсмуквам всяка мисъл,
всеки стон,
всеки порив.
Изпивам твоята любов.
И после давам ти,
Не спирам да те милвам.
Ти - моята страст,
моя вик,
моята обич.
Искаш ме непрестанно,
ненаситно,
обичащо.
Докосваш ме нежно с любов
и дори наранен да си,
тръгваш по моите стъпки напред.
Очите ти крещят за нежност,
за моята обич...
Ах, моя любов...
© Кристина Славова Всички права запазени
Поздрав.