Ти искаш с думи да ти обясня,
какво усеща моето сърце,
когато мисля си за теб,
или видя твоето лице.
Объркана съм,
развълнувана и притеснена,
засрамена, като дете,
бях забравила какво е да живея,
в океан от страст и вълнение.
С тебе сме от два различни свята,
при мен идва денят,
а при теб настъпва нощта,
но за да видя най-красивата усмивка,
късно вечер понякога не спя.
Изгубвам се във времето,
когато тръпна в очакване за да те видя,
ти си моето пълнолуние
заради което цели нощи бодувам,
ти си моето утро,
за което често тъгувам,
че отново посрещам сама,
а ти си там някъде,
моя вечерна звезда.
© Вили Все права защищены