9.05.2021 г., 0:40 ч.

Моя вечерна звезда 

  Поезия » Любовна
876 0 0

Ти искаш с думи да ти обясня,

какво усеща моето сърце,

когато мисля си за теб,

или видя твоето лице.

 

Объркана съм,

развълнувана и притеснена,

засрамена, като дете,

бях забравила какво е да живея,

в океан от страст и вълнение.

 

С тебе сме от два различни свята,

при мен идва денят,

а при теб настъпва нощта,

но за да видя най-красивата усмивка,

късно вечер понякога не спя.

 

Изгубвам се във времето,

когато тръпна в очакване за да те видя,

ти си моето пълнолуние

заради което цели нощи бодувам,

ти си моето утро,

за което често тъгувам,

че отново посрещам сама,

а ти си там някъде,

моя вечерна звезда.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??