Къде ще спре пътят ми, не зная,
но иска ми се да бъде у дома,
но не там, където съм родена,
а там, където все ме тегли сърцето
и търсят две очи най-милата земя!
А земята там е най-красива,
обляна с жарки слънчеви лъчи,
които ще нося в себе си до края,
заедно с прекрасните песни
на хората благи с буйна кръв.
Там искам да се върна,
където е моят истински дом,
където всичко нашепва
нежно и властно “Oстани!”,
и буца засяда в душата,
щом
тръгвам си…
© Сара Все права защищены