21.08.2011 г., 10:00 ч.

Моят дом 

  Поезия » Друга
716 0 2

Къде ще спре пътят ми, не зная,

но иска ми се да бъде у дома,

но не там, където съм родена,

а там, където все ме тегли сърцето

и търсят две очи най-милата земя!

А земята там е най-красива,

обляна с жарки слънчеви лъчи,

които ще нося в себе си до края,

заедно с прекрасните песни

на хората благи с буйна кръв.

Там искам да се върна,

където е моят истински дом,

където всичко нашепва

нежно и властно “Oстани!”,

и буца засяда в душата,   

щом          

  тръгвам си…        

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, радвам се, че ти е харесало!
  • Естествено,че там където тегли сърцето ти,там е истинският ти дом!!!
    Поздравления!!!
Предложения
: ??:??