6 сент. 2017 г., 00:28  

Моят септември 

  Поэзия » Другая
372 3 6

             Моят септември – топъл и прашен.

             Уж е дъждовно-в мен все гори.

             Сам сред уюта хубав,домашен.

             Снимки се местят, говорят стени.

 

             Две маргаритки в мрак,самота.

             Хербарий от лято – весели дни.

             Сами на перваза-сухи слънца,

             шепнат...  Не ,викат в мойте уши.

 

            Моят септември е огън,сълзи,

            в ъгъл събрани светли мечти.

            Бавно с ръка, като малки трохи,

            лазя, събирам за зимните дни.

 

            Моят септември – вик в тишина,

            тъжни прозорци плачат в нощта.

            Моят септември една самота,

            тихо прегръща сиротна душа.

 

            Пловдив

            05.09.2017

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??