28 апр. 2011 г., 22:05

Моят стих 

  Поэзия » Другая
528 0 2

 

 

       Ах, как се радвам, щом напиша

       аз някой стих по-сполучлив!

       Усещам го как вече диша

       и ми говори като жив.

 

       И вярвам, че ще ме споходи

       пак вдъхновение добро.

       Той, моят стих, навред ще ходи

       и ще блести като сребро.

 

       Защото аз ще му показвам

       път към човешките сърца.

       Чрез него злото ще наказвам,

       дано изчезне от света!

 

 

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??