Apr 28, 2011, 10:05 PM

Моят стих 

  Poetry » Other
523 0 2

 

 

       Ах, как се радвам, щом напиша

       аз някой стих по-сполучлив!

       Усещам го как вече диша

       и ми говори като жив.

 

       И вярвам, че ще ме споходи

       пак вдъхновение добро.

       Той, моят стих, навред ще ходи

       и ще блести като сребро.

 

       Защото аз ще му показвам

       път към човешките сърца.

       Чрез него злото ще наказвам,

       дано изчезне от света!

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??