29 окт. 2016 г., 13:44

Моят свят 

  Поэзия
331 1 0

И небето, и Земята

имат свое място в мен.

И водата, и тревата,

живеят ден след ден чрез мен.

В мен гнездата са си свили цвят и звук,

но не мислете, че ще изчезнат, ако ме няма тук.

И, никой няма да погледне

към теб със моите очи!

Никой няма как да чуе

музиката на душата ми как звучи!

Аз мога да ви нарисувам,

да ви разкажа, да ви изпея моя свят,

но никой няма да го преживее.

Никой няма да усети колко е богат!

Защото, той е мой! Вибрира в мене!

Защото аз съм в него

и живеем в нашето си време!

 

 

 

 

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??