19 мая 2007 г., 12:26

Моята история 1 

  Поэзия
450 0 0
Преди три години
срещнах момче омайно,
с очи сини като небето -
влюбих се безкрайно!

За мен той бе всичко,
моят свят бе той!
За него с хората спорех и
все битки за него водех!

С неговото име вечер аз заспивах,
а сутрин отново с него пак се будех,
толкова много го обичах, че чак
душата си на дявола продадох!

За него бих сторила всичко,
на края на света бих отишла,
пред всички бих казала, че го обичам,
но защо той не го разбра?

Аз бях щастлива, а сега
сърцето ми ридае, той
каза, че не ме обича, а
аз знам, че това лъжа е!

Това е моята история
за любовта ми към едно момче, което...
се нарича и не разбрах дали наистина ме обича!

Но аз ще го обичам вечно и
на озни свят да ида,
не искам без него да живея, не
искам, хра, за него аз копнея!


© Д-р Диди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??