27 мая 2016 г., 15:07

Моята книжка 

  Поэзия
371 0 0

Малка книжка подпечатах и публикувах,

благодаря Ви, че доверие ми гласувахте.

За тези, които не знаят ще уточня:

книгата няма възраст, пол, раса.. а Душа.

В нея събрани са няколко глави -

за всеки да има по нещо. Нали?!

На вид стиховете са различни.
(недей мисли, че са меланхолични)
По ноти са еднакви - ти и аз,

и казват всичко 'дето има в нас:

веднъж са позитивни - за настроение,
друг път - сериозни (парченца от мен са),
някои - са силно любовни и "разтърсват",

а останалите от реалността към приказки те връщат.
От моята гама съм дала за всеки,

просто чети със сърцето, Човеко.
Не е трудно да хванеш посланието

щом дори е написано в заглавието -

"Усмивки в рими". За теб и за мен.

С усмивка да започваш всеки свой ден!

 

P.S.: Има ги в книжарничка една
в морската столица е най-голямата.

Скоро, очаквай да дойде и при теб.

Нека само имаме желание и късмет.
 

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??