Моята кукла
Куклата ми днес се мръщи,
не иска да закусва.
Давам ù в уста лъжичка,
но тя не иска да ме слуша.
Дните ми безгрижни
тя тревожи,
а как ли мама
и на мен се сърди?
Но тя ми е другарче,
с нея си играя.
Нищо че понякога не иска
за нея много и да зная.
Сложих я в количка
да я полюлея.
Ех, че ми е смешна,
навярно и аз на нея!
© Мария Все права защищены